7 de gen. 2009

COMUNICAT: Recolzament a la manifestació del dia 11 de gener a Madrid

Davant dels últims esdeveniments que estan succeint a Gaza, on en contra de totes les lleis internacionals, s’està cometent un crim sistemàtic contra tota la població civil:

Volem transmetre el nostre sentiment de dolor al nostre poble germà de Betlem i mostrar la nostra solidaritat amb el milió i mig de ciutadans de Gaza que després de suportar més d’un any i mig de bloqueig, avui estan sent assassinats. Porten més de 600 morts (dels que una tercera part són nens) i milers de ferits que no poder ser atesos per falta de medicaments i mitjans per poder-ho fer. Avui mateix organitzacions com Metges del Món denunciaven aquesta situació. Fins i tot, alguns centres mèdics també han estat bombardejats.

Fins i tot, edificis de la ONU han estat bombardejats. Les escoles de l’agència de Nacions Unides pels palestins han estat bombardejades i més de quaranta civils hi han mort.

Davant de tanta barbàrie, no podem callar i volem mostrar la nostra solidaritat amb el poble palestí i exigir als organismes internacionals que posin fi a aquesta guerra.

Per tot lo citat anteriorment, fem una crida a tots els ciutadans perquè junts mostrem el nostre dolor per Gaza i la nostra solidaritat amb el poble palestí participant a la manifestació estatal que tindrà lloc el pròxim diumenge 11 de gener a les 12 del migdia a Madrid. Des de Cibeles a Sol.

Per la pau, frenem la barbàrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada