27 de gen. 2009

Actes de solidaritat amb Gaza aquest cap de setmana

Reunió: preparació d'un "Dia d'acció per Gaza" a Vic
Dijous 29 de gener a les 20:00h al Casal Claret (c/ de la ramada, 14) de Vic reunió oberta a entitats, associacions, partits polítics i persones a títol individual per decidir les activiats que tindran lloc el dia 14 de febrer dins el marc del "Dia d'acció per Gaza".

Situació actual de Palestina. Aturem la impunitat de l'estat d'Israel
Dijous 29 de gener a les 19:00h a l'Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat, XERRADA sobre la situació actual a Palestina a càrrec de Mònica Ximeno, Presidenta d'ACSUR-Las Segovias, Ferran Izquierdo, Professor de Relacions Internacionals a la UAB. Analista de la conflictivitat a l'Orient Mitjà i Marion Guillot, Xarxa d'enllaç amb Palestina.

Solidaritat amb Gaza des de Vilanova i la Geltrú
Divendres 30 de gener a les 19:00h al Casal Popular l'Estanquet de Vilanova i la Geltrú (rambla principal, 16) l'Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú, organitza una XERRADA sobre el conflicte de Palestina que acabarà amb un un sopar palestí.

Acte en solidaritat amb el Poble Palestí a Barcelona
Dissabte 31 de gener a les 18:30h a la Casa Palestina (carrer Leopoldo Alas, 12)XERRADA sobre el 'la realitat a palestina des de l'òptica històrica, de l'exili i de la resistència' a càrrec de Fayed Badawi, representant del FPAP (Front Popular per l'Alliberament de Palestina), Salam Almaslamani, Presidenta de la Comunitat Palestina a Catalunya i Balears i Àlex F.G., historiador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada