20 de març 2009

Vaga general i mobilitzacions el dijous 26 de març

Els antiBolonya anuncien una multitudinària vaga general per dijous vinent després de la brutalitat policial contra els estudiants a plaça Universitat.

El portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Xavi Monge, ha convocat pel pròxim dijous 26 de març una 'vaga general' que ha de ser multitudinària i ha demanat a totes les universitats 'que s'hi sumin'. Per aquest mateix dia també s'estan preparant 'mobilitzacions' que pretenen evidenciar 'que si el que volen amb la brutalitat policial és que ens quedem a casa tancats, ho porten clar'. Entitats catalanes defensores dels drets humans, com el Col·legi d'Advocats de Barcelona o SOS-Racisme, s'han sumat a la convocatòria del SEPC per denunciar les accions policials d'aquest dimecres contra estudiants i periodistes 'clarament identificats'.

El SEPC ha convocat, en resposta a la 'brutalitat' de les càrregues policials que van tenir lloc a plaça Universitat, al Departament d'Innovació, Universitats i Empreses i a la Via Laietana al llarg del dimecres, una vaga general d'estudiants universitaris. Xavier Monge també ha explicat que ja s'estan preparant les mobilitzacions que es duran a terme durant la jornada de protesta.

1 comentari:

  1. Perfecte idea, tots a manifestar-nos !

    peo... sabeu l'hora de la manifestació?

    ResponElimina